Mimmi Rosendahl

Min egen musik

Jag har genom åren skrivit väldigt mycket musik, som det sedan inte hänt någonting med. Jag skriver texter på baksidor av räkningar och nynnar melodier när jag åker tåg, som jag sedan försöker spela in på mobilen lite diskret för att inte glömma. Pianot och gitarren är mina verktyg som jag använder mig av för att sätta musik till texterna jag skriver. Min skrivarstil är att jag utgår från sången och texten, eftersom det är mitt huvudinstrument. Men jag är inte tillräckligt duktig på piano och gitarr för att faktiskt bygga låtarna. Till det behöver jag några duktiga musiker, och det har jag hittat nu! Vi kommer bli som ett projekt-band, där vi repar tillsammans några gånger och, rent av, gör musik av det hela.

Jag har några delmål med detta projekt och det är:

  1. Bygga låtarna och spela in i studio (helst innan jul)
  2. Släppa musiken på Spotify, Youtube osv.
  3. Fixa spelningar
  4. Spela in musikvideo ( i ett senare skede)

Följ gärna mig på denna resa!

Trevlig helg!

Ps. För övrigt var jag nyligen på en photo shoot så det kommer framöver läggas upp mycket bilder i detta tema! Fotograf: Åke Cappelin

14054560_10154052772434735_404537350154825207_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *