Cosmic Johanna

Meditation

Meditation hjälper mig att samla mig, emotionellt och mentalt. Att ta sig tid att vila är viktigt, och att meditera kan vara som att sova i flera timmar, lika effektivt så att säga. Det kan hända att vi har svårt att vara lika vakna som när vi mediterar egentligen.

Under meditation lär du dig att navigera i ditt inre och samla dina kraftresurser. Det finns många olika sätt att meditera på så det gäller att hitta ett sätt som inspierar dig. Jag har alltid uppskattat inre resor. För mig berättar dessa inre resor om verkligheten genom ett språk som jag känner mig hemma i, det inre språket eller symbolspråket, en upplevelse genom alla sinnen.

”Det är som att resa i en saga där jag är huvudpersonen.”

Sedan finns det zen meditationer där det mer handlar om att iakta sina tankar, tills de inte längre har någon kraft över en, utan bara finns där som små distraktioner som flyter runt som moln och att bara andas, detta kan också vara oerhört frigörande som att starta om hårddisken. Det finns fysiska meditationer där man tar hjälp av rörelse för att komma i trans då alla spänningar sitter i kroppen och förhindar oss  från att komma till ro. Har provat flera sådana meditationer genom den Indiska filosofen och gurun Oshos metoder, han kallar dem för Dynamic meditation och Kundalini meditation mfl. Kraftfulla och ansträngande samt högst intressanta upplevelser.

Då jag alltid varit så visuell och intresserat mig för fantasins kraft så har jag under åren utvecklat meditationer  som stödjer dig att komma i kontakt med dina sinnen, den visuella förmågan, kontakt med känslor och fantasin. Det är meditationer där du får vara huvudpersonen i ditt livsäventyr.

Meditation ger djup avslappning och återhämtning.

Meditation ger djup avslappning och återhämtning. 

Regelbundna meditationer på Stockholm Saltrum  med spirituella teman där du får ta del av ett äventyr i ditt inre och utforska kontakt med änglarna, andliga guider och tidigare liv minnen Tisdagar kl.19.00-20.30

En tisdag i månaden är det storseans med kanaliserade budskap från andevärlden istället för meditation. Nästa tillfälle nu på tisdag den 15.9. Välkommen till en spännande kväll med levande budskap!

Onsdagar erbjuds meditationer kl.18.00-19.30 där vi balanserar chakran och går igenom kroppens energicenter. Varannan onsdag utforskar vi det inre barnet och hjärtchakrat. Dessa teman återkommer varannan onsdag.

Vid ditt första besök är du välkommen att ta med en vän gratis! 

Vid varje meditation ingår en saltrumsbehandling. Vi sitter i Saltrummet i relaxstolar med filtar. Saltet är extra bra för dig som har problem med luftvägar, förkylningar, astma eller allergier samt exem, psoriasis. Saltet är bakteriedödande. Miljön i sig är värt ett besök. Varmt välkommen på din resa!/ Cosmic Johanna medial healer som har mottagning på Stockholm Saltrum.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *