Cosmic Johanna

Improvisationsteater

Det var länge sedan jag var på teater, men nu var det dags att gå på premiär för en gångs skull. Improvisationsteater & co hade premiär med sagotema och musikal ”För vuxna” i lördags på Vasastan. Jag och Sambon var på plats när den något okända sagan ”Stor-sleven & lill-sleven” fick en modern tolkning. Drygt två timmar underhållning med bar och cafe tillgängligt. Den bästa behållningen av föreställningen var de improviserade sångerna. Anders var riktigt duktig på denna konstart och gav hundra procent av sig själv. Detta var den yngsta skådespelaren av trion.

De var alla mycket närvarande under dessa två timmar och verkligen”på hugget” så att säga. Ibland blev det lite rörigt när de pratade i munnen på varandra eller skrattade själva, men stundtals var det riktigt bra och storyn flöt på med roliga vändor. Det var svårt att förutse något vilket också uppskattades av publiken. Många skratt blev det. Troligen rätt krävande av skådespelarna som verkligen behöver bjuda på sin idérikedom och uttrycka den.

Det bästa med improvisationsteater är väl att varje föreställning är ny!

Varje gång blir det en ny saga som publiken bestämmer. Inget är planerat med kvällens föreställning och det kan bli hur crazy som helst. Såg att de även erbjuder andra teman som ”Sista chansen” och ”Parmiddag” som improvisationsteater. Kan varmt rekommendera ett besök på Improvisation & co I publiken fanns även Aicha Gaye från Blogozine och Stockholm Saltrum, alltid trevlig att träffa på kollegor på fritiden av en slump. Jag gick hem med ett leende på läpparna och nya tankar. /Cosmic Johanna

Teater

Improvisation & co

Anders "med slipsen"sjöng riktigt bra!

Anders ”med slipsen”sjöng riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *