Cosmic Johanna

Seanser & tidigare liv

Jag har valt mitt liv som medial healer eller så valde andarna mig som kanal. Svårt att veta vem som valde egentligen, vem som övertalade vem. Jag tänker gärna i filosofiska banor. Jag är en tolk mellan människor och andar, änglar och andliga guider. Vi har alla en intuiton och kan utveckla den när behover tränger på. Våra sex sinnen och förmågan att kommunicera på flera plan finns inbyggt i oss.

Om vi vågar känna efter mer och bejaka våra känslor så upptäcker vi kraften i känslornas uttryck och kan förnimma en magisk väg bortom det rationella och förväntningar på oss. Det jag lärt mig av alla seanser och sittningar genom 15 år som medial healer är att andarna önskar att vi lyssnade mer inåt, (kommunicerade med dem när vi har tid) och var sanna mot oss själva och våra känslobehov.

”Våra stora kraftkällor som vi kan utvecklas av är intuitonen, fantasin och att vara sanna mot oss själva”

 

I detta finns våra drömmar och potential. Men när är vi redo?

Att älska sig själv med alla fel och brister kan ta tid. De flesta är rätt kritiska mot sig själva, och sin omgivning. När jag kommunicerar med andarna så är det mycket livsinsikter som kommer fram om att vårda sig själv och sina nära och kära. I slutändan är det den kärlek vi upplevt och delat som betyder något. Vi kan inte heller ta med oss något av materiallet värde till andra sidan.

Mitt liv är fyllt av magi och mystik , känslor och möten. Jag har lärt mig att leva i nuet och i ovisshet, då livet är oförutsägbart och i ständig förändring. Efter några kamper ger man upp och blir livskonstnär, då själva resan är målet!

Välkommen att inspireras genom meditationskvällar på Stockholm Saltrum  med ”spirituella teman” och seanser tisdagar kl. 19.00-20.30  Ikväll utforskar vi temat tidigare liv.

På Onsdagar erbjuder jag chakrabalansering/meditation med start den 2.9. kl. 18.00-19.30 och varannan onsdag är det temat inre barnet som hör ihop med vårt känsloliv. Vid ditt första besök får du alltid ta med en vän gratis på meditationer och seanser!

Nästa storseans är den 15 september kl. 19.00-20.30.

Med värme/ Cosmic Johanna  www.clairvoyant-healing.com

Storseans

Även privata mediala läsningar & healing sessioner erbjuds!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *