Cosmic Johanna

En spännade jobbvecka

Jag har en fartfylld och innehållsrik vecka framför mig. Började med att gå till frisören idag för att känna mig redo för alla sociala möten och foton. Satt två timmar med toning och klippning. Fick även en hårbottensmassage på Ellis salong på Kungsholmen. Underbart och blev behandlad som en drottning. Då återkommer man gärna. Sedan gick jag till bokhandeln Vattumannen som sålt slut på min debutroman NEKTRA, de ville att jag skulle komma in med en ny leverans vilket jag gjorde. NEKTRA är mitt konstnärliga hjärtebarn, en filosofisk Sci-fi roman med sju dikter som är noga utvalda. Poesi är min andra passion.

Imorgon arbetar jag med hembesök som Fengshui konsult. Ett arbete som jag älskar, att rensa i röran, ordna med inredning, färger och former. Att se individens drömmar och mål som kan stärkas genom att bli medveten om det vi har med oss och omkring oss, hur allt kan stödja oss när vi gör medvetna val i livet. I slutändan är det alltid det vi prioriterar att göra som leder oss vidare! Färger talar sitt egna språk. Vilka är dina favoritfärger? Mina favoriter är turkos, blå, vit och ljuslila, rätt kalla färger, ibland kryddar jag med orange eller aprikos, det går jag igång på som kontrast.

På fredag får jag finbesök på Stockholm Saltrum där jag arbetar sedan några år som clairvoyant healer, massör och meditationslärare. Chefredaktören Malin Tilja med  skribenter från Blogozine kommer för en storseans med kanaliserade budskap. Det blir spännande och roligt att träffa bloggare, då jag själv är rätt ny med detta.

I helgen är det  öppet hus på Stockholm Saltrum och Yogansa dans och yoga center som båda delar lokaler på Pipersgatan 26, Kungsholmen. Jag kommer att vara på plats på fredag och söndag. Med mediala läsningar, signering av min debutroman och en meditation på söndag kl. 15-15.45 med temat inre barnet.

På lördag besöker jag Hannagården ute i Sorunda, landsbygden på väg mot Nynäshamn. Även där öppet hus kl. 11-19 med massor av roliga aktiviter med fokus på barnen som får prova på gratis event och behandlingar. Alla över 15 år betalar endast 50kr per behandling eller event. Jag erbjuder även här läsningar och mediation med temat att kommunicera med änglar kl. 16.00-17.00 Hannaågrden är en magisk retreat gård med en tipi, lusthus, atelje och små stugor runt gården som man kan hyra över en natt eller så, jag bodde där 10 dagar i ateljen i somras och målade samt njöt av naturen, yoga och raw food. Kan varmt rekommendera ett besök!/ Cosmic Johanna

Cosmic Johanna

1 kommentar

  1. Malin Tilja

    Tack för ett härligt möte idag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *