Mikaela Samuelsson

Idag är det en typisk slapp dag då jag inte vill göra något annat än att tvätta mitt berg med tvätt, städa och bara ligga i soffan och äta god mat. Jag har känt mig väldigt stressad av att inte fått så mycket fritid det senaste så detta är verkligen så avkopplande. Jag har slängt in en ljus tvätt, duschat och tagit på mig en lermask så att jag blir extra fräsch. Försöker att varva ner och bara ta det lugnt! Är så nöjd med tillvaron just nu. saknar dock familjen såklart♥IMG_1895

Feathers

OKTOBER

   

BEIGE

 Försöker pigga upp denna regniga tisdag med några ljusare färgskalor☔️  
 

Det är på tiden att jag tar mig tid och skriva här, för det är just det jag måste göra. Jag måste prioritera mer tid åt bloggen & mina andra sociala medier för just nu ligger allt detta i koma vilket inte alls känns så livat..

Jag jobbar väldigt mycket så tiden är ganska knapp, men jag börjar komma in i det mer och mer och jag älskar att vara sysselsatt, jag gillar på något sätt lite stressen som blir i vardagen, jag blir aldrig uttråkad vilket gör att jag inte har så mycket tid åt att grubbla, älta och oroa mig över saker som egentligen lite hör till livets gång, så det är skönt!

Jag har iallafall en hel del att berätta men jag känner att ett enda stort blogginlägg inte riktigt kommer att räcka till så jag får helt enkelt dela upp det. Sen tänkte jag även göra vissa inlägg som ett videoklipp, dels för att jag aldrig har gjort ett sådant & sen känns det roligare & blir lite mer levande! så hur det än blir så kommer jag att slänga upp det här!
1509767_10151966077187111_17264812_n
Nostalgi, det är alltså ett helt år sedan jag gick in till jury rummet!

Just nu har jag faktiskt inget sådär jättespännande att berätta, men jag kan ju medge att jag har lite planer på gång så jag berättar mer imorgon, puss

HAIR

Fixade till mitt hår på headzone, det blev en ombre & en klippning! Rekommenderar varmt salong headzone på st: eriksgatan ??  
 

  

  

 Vilken fantastisk dag, det är stekhett & törsten är större än någonsin men lyxigare dag får man leta efter!

  
 

Godmorgon!

Jag har haft en tuff jobbhelg som nu ligger bakom mig & istället har jag hela veckan framför mig, vilken tur att jag gillar mitt jobb så mycket att det bara är roligt att gå dit då! Absolut ingen söndags ångest hos mig! 

Idag börjar jag 15 så det blev en ordentlig sovmorgon för min del då jag inte riktigt fått så mycket sömn i helgen som jag borde. Har lite andra ”måsten” som jag får prioritera idag också. Men nu ska jag komma upp & vakna till liv!

   
 

KALLIS

Godmorgon!

Jag har som sagt utbildat mig till fransstylist & är äntligen klar, så nu jobbar jag på salongensweetambrosia på Mariatorget här i stockholm. Känns fantastisk att ha utbildning samt heltid på en salong, så därför ger jag mig själv en extra klapp på axeln idag 😉

Jag fick dessutom 1 veckas semester också, och den spenderade jag hemma i Göteborg med min underbara familj och halva veckan på Gotland. Jag kunde inte fått en bättre semester! längtar dock redan hem igen, men det gör jag varje dag. Finns inget bättre för själen än att få umgås med dom jag älskar mest♥

Jag har aldrig varit på Gotland förut, men det var otroligt fint & sjukt kul!

IMG_0079Nu ska jag bege mig till jobbet, många som vill bli snygga nu inför slutklämmen på sommaren, ha en fin dag♥

Sida 1 av 13:1 2 3 4 13