Mikaela Samuelsson

MODIGARE, STARKARE & TUFFARE

Det är på tiden att jag tar mig tid och skriva här, för det är just det jag måste göra. Jag måste prioritera mer tid åt bloggen & mina andra sociala medier för just nu ligger allt detta i koma vilket inte alls känns så livat..

Jag jobbar väldigt mycket så tiden är ganska knapp, men jag börjar komma in i det mer och mer och jag älskar att vara sysselsatt, jag gillar på något sätt lite stressen som blir i vardagen, jag blir aldrig uttråkad vilket gör att jag inte har så mycket tid åt att grubbla, älta och oroa mig över saker som egentligen lite hör till livets gång, så det är skönt!

Jag har iallafall en hel del att berätta men jag känner att ett enda stort blogginlägg inte riktigt kommer att räcka till så jag får helt enkelt dela upp det. Sen tänkte jag även göra vissa inlägg som ett videoklipp, dels för att jag aldrig har gjort ett sådant & sen känns det roligare & blir lite mer levande! så hur det än blir så kommer jag att slänga upp det här!
1509767_10151966077187111_17264812_n
Nostalgi, det är alltså ett helt år sedan jag gick in till jury rummet!

Just nu har jag faktiskt inget sådär jättespännande att berätta, men jag kan ju medge att jag har lite planer på gång så jag berättar mer imorgon, puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *