Mikaela Samuelsson

KALLIS

Godmorgon! Jag har som sagt utbildat mig till fransstylist & är äntligen klar, så nu jobbar jag på salongensweetambrosia på Mariatorget här i stockholm. Känns fantastisk att ha utbildning samt heltid på en salong, så därför ger jag mig själv en extra klapp på axeln idag 😉 Jag fick dessutom 1 veckas semester också, och den spenderade jag hemma i Göteborg med min underbara familj och halva veckan på Gotland. Jag kunde inte fått en bättre semester! längtar dock redan hem igen, men det gör jag varje dag. Finns inget bättre för själen än att få umgås med dom jag älskar mest♥ Jag har aldrig varit på Gotland förut, men det var otroligt fint & sjukt kul!

IMG_0079Nu ska jag bege mig till jobbet, många som vill bli snygga nu inför slutklämmen på sommaren, ha en fin dag♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *