Ge ditt bästa och allt du har – Så lyckas du med relationen!

Det som förstör ett intimt förhållande är att fokusera på sig själv.  

 

Så här enkelt är det att lyckas med kärleksrelationen, iallafall om man ska lyssna på den amerikanska livsstilscoachen Tony Robbins.

Ju mer du distansierar dig och får förhållandet att handla om dig och vad du får ut av det desto svagare blir det.

Det spelar ingen roll hur bra förhållandet en gång började.

Kärlek är något man ger frivilligt, inte för att mäta vad man får tillbaka.

Så fort man börjar mäta hur mycket man ger mot vad man får är det början på slutet för ett förhållande.

 

4457121 New York, Nov 06 2015 Author Tony Robbins at HuffPost Live in NYC COPYRIGHT STELLA PICTURES
Författaren, motivation och livsstilscoachen Tony Robbins besöker HuffPost Live in NYC 2015. COPYRIGHT STELLA PICTURES

I en mycket populär video med för närvarande över två miljoner visningar som publicerats på Business Insiders Facebooksida igår vid lunchtid, avslöjar gurun Tony Robbins hemligheten och svaret på den svåra frågan som ( med tanke på hur många som tittat på den ) så många av oss har undrat över i evighetersevigheter.

En relation är inte en plats dit du ska vända dig för att få men däremot alltid för att ge ditt bästa för om du alltid väljer att leva så som du är i början av förälskelsen när du frivilligt kan göra vad som helst utan problem för din kärlek kommer relationen alltid bestå.

Man måste aktivt välja att fokusera på vad man är här för att ge och inte ge bort sin lycka genom att fokusera på vad man är här för att få. Att bli besviken ibland tillhör livet och inget som går att undvika.

 

Så här säger Robbins vidare om vad som får ett förhållande att fungera:

 

Det är en del av livet att saker inte alltid blir som det var tänkt och sagt, det är absolut ingenting att lida över i onödan. Det är slöseri med energi att bli arg på någon för att den inte gjorde som den sa eller för att den inte uppfyller dina förväntningar.

Du kommer alltid bli besviken om du tänker så.

Genom att istället aktivt välja att leva i det bästa möjliga kärleksfulla sinnestillståndet du någonsin kan genom att fokusera på vad du är här för att ge – inte vad du ska få – kommer ni båda att bli lyckliga i relationen.

Självklart ligger det mycket i detta. I alla fall om båda lever efter rådet samtidigt. Då kan man tänka sig att man tillsammans kommer skapa en lycko-kärlekssaga och aldrig någonsin vilja välja ett liv utan sin partner – och hur mysigt och härligt och alldeles, alldeles underbart skulle inte det vara?

fallinlove

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>