Psykologen Guy Winch – Därför ska du inte vara rädd för att bli dumpad när du dejtar!

Please Add Photos
to your Gallery

Jag träffade den amerikanska psykologen Guy Winch en tidig vinterdag för att prata om det ständigt aktuella ämnet hjärta, smärta och första hjälpen för känslor.

I den här videon pratar vi om varför man inte ska vara så rädd för att bli dumpad när man dejtar. Istället ska man fokusera på vad man själv vill ha och vad man själv kan erbjuda istället för att nojja över att den andra kanske inte vill ha en.

 

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>