Okategoriserade

Se På Träningen Som Ett Konstverk

- En färggrann tavla som är unik för varje person   grop Gamla Grekerna Visste du att idrottsmännen som tävlade i de olympiska spelen i antikens Grekland tävlade nakna och att själva ordet ”gymnastik” just härstammar från det grekiska ordet ”gymnós” som betyder naken. Det sägs tyvärr att Kvinnor inte fick delta i de olympiska spelen och att de inte ens fick vara åskådare. Det fanns istället speciella spel för kvinnor vid andra tillfällen i Olympia och kvinnorna fick till skillnad mot männen tävla med kläderna på. Nu har vi kommit en bra bit längre gällande jämställdheten ( dock mycket kvar!) men hur står det till med tekniken? Jag tycker att träning är så mycket mer än bara annorlunda och galna träningsövningar, det är mer än att bara slita och ”ta i” allt vad man kan, att utföra okontrollerade övningar med bristande teknik, tuff pushning och att svettas som om du satt i bastun.   start Foto:Peter Knutsson Att Se På PT Yrket Som Ett Hantverk Jag ser på träning och kunden som en ”ofärdig tavelduk” där jag  som coach tillsammans med kunden färglägger den med perfekt teknik, graciös stil och elegans. Kunden utför olika tränings övningar och rörelser med skönt flow, känsla och feeling med naturlig dynamik. Tillsammans skapar och formar vi fram en smart, effektiv träning där kropp, knopp och själ samarbetar likt en ”Färggrann Tavla”   Tavla  

Coach Jari For You - Jag ser mig som en tränings konstnär

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply