Okategoriserade

Våga Öppna Tränings Dörren

Gymmet Utanför Dörren   IMG_9200 Idag fann jag min inspiration till dagens blogg text, genom att slog jag av någon klumpig anledning tån in på min dörr då jag jag var på väg till träningen, ont som FA... gjorde det, men men..... Jag hade två val; 1) att jag såg dörren som en möjlighet och välkomnande till något som väntade på mig 2) eller att jag såg dörren som ett hinder som stängde något ute.

”Stirra dig inte blind på en stängd dörr,

det finns alltid ett sätt att öppna den”

FullSizeRender-2IMG_7901

”Öppna dörren för det goda,

och bekämpa det onda”

Min senaste bok heter just Gymmet Utanfördörren som jag jobbade med en med författare, fd elev och numera en go kollega Erika Kits Görlevik   Text från bok: Varför trängas på gymmet när naturen bjuder på ett skådespel av färg och frisk luft? En frisk vårdag med solen högt på himlen, krispig höstluft, hundra nyanser av orange och blå himmel, eller en ljum sommardag – det är inte mycket som slår utomhussträning då. Faktum är: det är inte mycket som slår utomhusträning en mörk och ruskig höstkväll när du krigar dig fram i gat- lyktornas sken, eller en kall vinterdag, regnig måndagskväll heller. Vid dessa ”mindre drömska” förutsättningar står du nämligen inför två val: Boken är omfattande och den är veklingen till för alla, för jag tycker att alla ska vara ute mer än vad vi är dig. Innehåller bla. En inledande teori del med text om vad är styrketräning, konditionsträning, rörlighet, balans, andning m.m Samt Mål och motivation Stor övningsbank för hela kroppen med naturen som redskap oavsett väder Där grunden är en NFK- Naturlig Funktionell Kroppshållning Det finns Flera Holistisc Force Pass och Program, beroende på hur mycket tid du har eller hur mycket du orkar träna. 15 minuter 30 minuter 45 minuter 60 minuter Jag är stolt över boken och tack Erika för att du ville hänga med Boken finns i de flesta bokhandlare.

IMG_7916 Coach Jari For You - Jag tipsar till dig vidare

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply