Okategoriserade

Slå Världsrekord

...med ett starkt mentalt fokus När kropp, knopp, andning och själ är i god harmoni och balans, det är då det smäller till, Du presterar på absolut topp!   kula 4 frågor innan du fortsätter att läsa; - Vad har DU gjort annorlunda denna höst för att du ska nå dina mål? - Har du tänkt i nya banor? - Hur tänker DU när du vaknar ? - Vad motiverar dig i livet ?   Nya Världsrekord                                                                                                                                                                                       Man kan dagligen läsa om olika tips för att motverka stress på arbetsplatserna. Jag jobbar alltid mycket med den mentala sidan inför arbete, vardag, fritid, träning och tävling. För mig handlar det om att hitta rätt balans och harmoni, att tro på sig själv och glädjas åt det jag kommer att prestera; då är knopp & kropp sammanlänkade. Jag hämtar än idag mycket inspiration  från mina egna erfarenheter från min idrottskarriär för att mina kunder ska vara på topp och prestera som bäst när det gäller, oavsett arbete, vardag, fritid, träning eller tävling. Jag själv älskade ju att tävla, prestera och utmana knoppen och testa vad kroppen kunde åstadkomma just på tävlingsdagen. Jag tycker att det är viktigt att våga vara öppen för ny information och kunskap för både knopp och kropp.   IMG_0253   Tanketips för mentalt lugnt fokus och positivt inre rum (knopp) - Ta dig en egen tid och rensa bort dina gamla negativa filmrullar - Tänk att det inte finns några hinder - Låt dig inte påverkas av andras negativa energier - Se till att ha mycket skratt, glädje och lust omkring och i dig ! - Andas in och ta emot den positiva energi som finns i din omgivning - Det är bara du som styr hur din framgångsrika tankeframtid ska se ut - Lugn mjuk andning - Se dig själv prestera på TOPP och gläds åt det!   FullSizeRender Världsrekordet TIPS, tex - Att öka vikterna - Super teknik - Du orkade hela passet - Att våga testa ett nytt fys- gruppträningspass - Prova på en helt ny idrott / träningsform

”Inatt smidde jag tusen planer. Imorse gjorde jag precis som vanligt”

Coach Jari For You

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply