Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Nyårshåret!

Själv tycker jag att nyårshåret inte ska vara så komplicerat. Utslaget med lockar. En busig fläta med någon snygg detalj som glimmar nyår. En variant av bullen. Håret behöver inte vara så komplicerat eftersom jag själv hellre lägger krutet på makeup och nyårsstassen och anpassar håret efter dessa. Det vill säga, mycket glitter och strass i klädsel och make betyder mer nedtonat hår för mig. En enkel sotning och den lilla svarta betyder lite mer effort i håret som trots det kan vara enkelt men väljer att piffa till det med ett glittrigt hårband eller liknande.

I år väljer jag en variant av den klassiska bullen. Jag kommer att börja locka håret, kanske inte nödvändigt men jag vill ha det lite busigt med några lösa slingor som faller ner och ramar in ansiktet. Det ger också lite struktur i håret och det blir lite mer lättjobbat. Tuperar sedan lite för att få upp volym, sätter upp en tofs och sedan har jag en stor munk som jag snurrar håret runt. Är noga med att dölja munken men eftersom jag har långt hår så blir det hår över som jag kan fästa lite slarvigt runt munken. Har inte bestämt mig om jag ska skoja till det med att fläta några slingor som också fästs i munken. Kommer nog i vanlig ordning ha glitter eller/och strass i makeupen (det är ju NYÅR!) tillsammans med en enkel svart klänning. Stora effektfulla örhängen så håret kommer inte att blingas särskilt mycket, om något.

Typ en variant av någon av dessa:

Skärmavbild 2013-12-30 kl. 22.01.47 Skärmavbild 2013-12-30 kl. 23.01.56 Skärmavbild 2013-12-30 kl. 23.02.40

 

Comments are closed