Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Årets sista visning med Blogozine!

I går var det visning på Society med Blogozine och Mady. Vi hade fått låna kläder ifrån Wolford, Frank Dandy och Maison Close, skor från Luciano Padovan och accessoarer från Glitter. Skor och kläder var galet snygga!

Lite ont om bilder i min kamera men nedan kommer några, så hoppas jag att det dyker upp några fler här på siten inom kort. 

Modellerna kommer från Mady och, alltså, helt underbara! Omtänksamma, mysiga och supergulliga – alla bryr sig om varandra och vi har roligt. Och det gör ju jobbet så mycket roligare!

Denna gång ville vi ha sobert sotade ögon i lila/bordeaux med en touch av guldglitter. Till det ett par läppar som drog mer åt nude-hållet. Det är en balansgång då underkläder i sig kan vara utmanande. Makeup och hår blir det som förstärker vad man vill förmedla och det kändes viktigt att det var mer fashion och elegans än ja, lättfotat. Ni förstår vad jag menar. Håren lockades och borstades ur för att få större lockar och mer volym. Några saker drog ut på tiden men teamet är väloljat och styling hoppade in på hår och make när det behövdes och vice versa när det var dags för klädbyten för modellerna. Sååååå grymma tjejer jag har! (Jo de är mina. Allihopa ;-))

IMG_7673

IMG_7677

IMG_7679

IMG_7680

IMG_7682

Även killarna tyckte skorna var läckra!

IMG_7683

Sista touch på hår och make i lineupen

IMG_7684

IMG_7685

IMG_7686

IMG_7687

IMG_7688

IMG_7689

Pepp innan catwalk

IMG_7690

IMG_7692

 

Comments are closed