Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Nobelstassar

Måste ju erkänna att jag kikat på klänningarna som visades upp igår på Nobelmiddagen. Och måste visa vilka jag tycker var snyggast. Både klänningar och helhet.

Mina favoriter utan rangordning nedan. Konstaterar att jag föll för de svarta. Speglar min egen smak – jag tycker att det är grymt snyggt. Självklart så tycker jag också att Silvia ger alla ungdomar (nåja) på festen en liten käftsmäll i hallonrött från Armani Privé. Gillar också Alice Trolle – Wachtmeisters midnattsblåa skapelse samt Joy Hirschs lila klännig för dess spännande skärning. Men annars är det det lite edgy och svarta som föll mig mest i smaken.

 

Jessica Gedin

Jessica Gedin.

Ebba von Sydow

Ebba Kleberg von Sydow matchade med stilrent, enkelt hår. Love.

NOBEL PRIZE 2013

Ylwa Westerberg i svart men ändå klassikt snitt.

Victoria Dyring

Victoria Dyring. Tycker ändå att det är coolt att hon väljer edgy och mixar material. Vad alla andra än säger.

silvia

Drottning Siliva. Alltid helrätt. Extra poäng för att volangerna inte är symmetriska.

NOBEL PRIZE 2013

Alice Trolle – Wachtmeister. Midnattsblått, helånga ärmar. Like.

joy Hirsch

Joy Hirsch. Snygga skärningar utan krusiduller.

Comments are closed