Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Laddar…

Idag har jag fått massor gjort, rensat i klädlådor bland annat. möjligen lite tråksaker, men skönt att kunna bocka av. Har betat av lite jobbsaker också samt i bakhuvudet arbetat vidare med en presentation jag ska hålla på onsdag för Make Up Stores internationella grupp. Så japp, den ska vara på engelska också. Jag fungerar så att jag måste börja, få ur mig det jag vill förmedla. Sedan omarrangera efter att ha hittat ett upplägg och en röd tråd så att det blir följsamt. Vidare har jag då nu i helgen gått och känt att det saknas något, lite tyngd och något som backar upp det jag vill säga förutom “common sense”. Jag kom på en idé så imorgon blir det att arbeta vidare med presentationen/workshopen. Ska bli kul samtidigt som det såklart alltid är lite, om inte nervöst, så lite åt det hållet. Jag vill ju att det ska ge deltagarna något att kunna arbeta vidare med på hemmaplan.

Vidare så arbetar jag på IMC på lördag, samtidigt som det är en visning som de vill ha med mig på och vill att jag skaffar vick till lördagen. Det går sådär. Men visningar är ju så himla, himla kul! Bjuder på några bilder från Make Up Stores förra höstvisning – Spellbound:

8

Inbjudan

 

1 Berättelsen

  3

En av värdarna, ett av mina ansvarsområden. Hade även ansvaret för ett gäng killar som skulle helkroppssminkas och öste över dem med svarta sotningar och strazz.

4

Backstage

2

Det var en saga

7

Modeller

17

Backstage

5

Tack!

Comments are closed