Shirin Khan

Oscarsgalan

Kollade på oscarsgalan igår/imorse. Jag tror att jag sett varenda gala sen -97.. Förutom förra året då jag somnade efter in memoriam.. Det var ju inte riktigt meningen.. Men den här gången höll jag mig i alla fall vaken. Jag var påväg att gråta flera gånger då jag är så otroligt blödig av mig.. Speciell när Malik Bendjelluls bild kom upp och Robin Williams i ”In memoriam” delen. Då brände det ordentligt bakom ögonlocken..

x700

Anna Kendrick som sjöng tillsammans med Neil Patrick Harris i inledningen var ju helt fantastiskt duktig! Jag hade ingen aning om att hon kunde sjunga så det var en härlig överraskning.

x700-2
Nicole ser så otroligt lycklig ut sen hon blev tillsammans med Keith Urban.. Tom Cruise var inge bra för henne. Jag har alltid gillat Nicole men hon har alltid haft en aura av ”ouppnåbar, men sen hon blev tillsammans med Keith så har hennes like-a-bility ökat massor.

Jennifer_Lopez

Jennifer Lopez var gudomligt vacker i sin klänning från ELIE SAAB. Släpet och färgen.. Wow-faktor!

x700-4

den här kvinnan kan nog vara den vackraste i Hollywood. 46 år gammal och ser bättre ut än många som jag känner som är i 20 års åldern! Hon bar en makalös klänning från Atleter Versace.
x700-5Den här mannen, herregud va vacker han är! Och när han grät efter låten ”Gloy” höll jag på att smälla av. Mantears är det vackraste som finns! Yum!

10984148_10153118918632792_6353570152061684922_nKvällens bästa var Lady Gaga’s redemption av Sound of Music. Hon kan verkligen sjunga den kvinnan. Jag rös om hela kroppen och kände bara att hon kan vara bland de bästa i världen. Hon har en sån otrolig starquality och utan alla hennes utklädningskläder är hon en extremt vacker kvinna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.