Shirin Khan

För ett år sen.

För över ett år sen var jag och familjen på Gran Canaria och jag hade hoppats på att kunna få åka dit iår igen.. Men tyvärr så passade det inte in i schemat och jag får vänta tills nästa år. Men jag hade en helt fantastisk vecka där jag fick träffa så otroligt roliga människor. Hängde i Kasbah mestadels av kvällarna på The Irish Tavern. De hade givetvis karaoke och jag agerade ”Karaokedrottning”. Ägaren Paco ropade varje kväll ”It’s Shirins turn NOW”. 2 vodka/redbull för 6 euro och helt flippade kvällar där jag kom ut från en nattklubb som var i en källare och det var ljust och klockan var 9 på morgonen. Umgicks med finskar som inte kunde ett ord engelska eller svenska. Men vi lyckades ändå kommunicera konstigt nog? Richard tog mig runt på Grabbarna Grus, Pacha (I LOVE) och Systembolaget/White room som inte alls bestod av Svenskar. Gick i sanddynorna och kunde knappt se för all sand i ögonen, gick på Garbos och såg en härlig show med mamma. Spelade lufthockey mot brorsan och vann varenda gång. Var på ett zoo vars stigar aldrig tog slut. Gran Canaria var allt man kunde önska av en vintersemester. Lagom varmt och avslappnande dagar. 🙂

grancan 5Utsikten från våran balkong. Sandynorna var magiska att se på. Las Dunas som jag sa till en taxichaufför mitt i natten och hamnade i tjottahejtti. Fick ge mina sista 10 Euros till honom och panikringa mamma för att jag inte visste vart jag var… Ångest deluxe.

grancan4
Kärleken i mitt liv med surrakaterna. Han lika nyfiken som lillen ni ser på bilden. Djur är verkligen det vackraste som finns tycker jag!
Ja, alla djur förutom de äckliga då da..

grancanBlandspettet från El Poncho vi hittade nästsista dagen. Varför hittar man alltid guldkornen när man ska åka hem för?

grancan9Glad tjej med god mat nästsista dagen.

Grancan6Showen på Garbos med fantastiske Mathias i spetsen. Så otroligt talangfull.

grancan3
Sista kvällen med min vapendragare Richard och min kära mor. 2016 ska vi tre lätt åka till Grancan. Är kanske lite svennigt, men vem bryr sig när solen tittar fram?

//Shi♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.