Dax ta fram och putsa staken!

Ho, Ho, Ho,

Ja så kommer det snart låta där hemma i stugona då första advent väntar oss alla runt hörnet. Snäll eller stygg spelar ingen roll för snart alla mina kära vänner är det äntligen dax att ta fram och putsa till den igen, allas vår älskade gamle vän: Adventsljusstaken.

Här kommer en blandad kavalkad av adventsstake-inspiration till alla som funderar på att skaffa något nytt att vila ögonen på ända fram till julen... och lite till.

Betong & Metall - Stilrent och enkelt för den som gillar det Cleana!

betongljus15
Inspirationsbild från www.diysweden.se, klicka på bilden för DIY-instruktioner och mer info...

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine – En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera – Din historia – På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>