Mikaela Samuelsson

ONSDAG

Godmorgon!

Jag kan sammanfatta livet i ett enda ord just nu, kaos! Men vad vore ett liv utan lite motgångar & uppgförsbackar? Jag skulle kunna måla upp mitt liv som om det vore ett utdrag ur en saga, men det skulle inte bli hållbart. Jag är en människa som bär på otroligt många olika känslor & intryck & just nu är jag sårbar, känslig & ynklig samtidigt som jag är stark, stolt & lycklig! Märkliga känslor.

Igår hann jag med att gå på en intervju & sedan träna på WorldClass, äntligen! & jag säger bara WOW! Vilket snyggt & fräscht gym! Stort framför allt. Där kommer jag att stormtrivs. Efteråt åkte jag hem till underbara faster & fick ventilera om allt mellan himmel & jord samt skratta så magen värkte, mitt i prick på vad jag behövde. Kära kusin Elin kom också förbi & vi skrattade ännu mer åt allt & ingenting! Helt underbart. Jag får ny energi & blir påmind om att man inte är mer än en människa med känslor som är till för att kännas. Familjen

image

Dom två människorna som betyder absolut mest av allt i hela världen för mig. Jag hade aldrig varit eller kunnat åstadkomma någonting av det som jag har gjort hittills om det inte vore för ert extremt stora stöd & stöttning❤️ Mina fantastiska föräldrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *