Mikaela Samuelsson

TISDAG

Hej på er!

Jag har haft en kamp med dygnet & dygnsrytmen.. Det har av någon anledning inte alls velat samarbeta med mig. If förrgår gick Oscarsgalan som jag & Shirin givetvis kollade på, jag kunde inte bestämma mig om jag bara ville sova eller lika gärna kunde dygna så att jag kan få iordning på rytmen. Jag lyckades hålla mig vaken till 08 men sen somnade jag.. Galan var rolig att se, det som imponerade mest på mig var Lady Gaga. Shit vad hon är begåvad! Idag har jag fullt upp. Först ska jag iväg till gamla stan & sedan på arbetsintervju & efter den ska jag äntligen få umgås med goaste faster Catarina! Igår promenerade jag ända till Gamla stan för att inte vara helt bortkommen inför idag. Det regnade & blåste brutalt mycket, men inte ens det kunde hindra mig. Jag hade så otroligt mycket energi som jag bara var tvungen att göra mig av med på något sätt, mina ben gick i raketfart 😉 Jag ska försöka att uppdatera så mycket jag kan idag! Hoppas ni får en bra dag, jag längtar extremt mycket efter sommaren20147101752252780673449_sbig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *