Mikaela Samuelsson

”i know you wont”

Idag har jag ägnat hela min förmiddag åt att spela in en ny låt i studion! Det blev ”i know you wont” med Carrie Underwood. Det var 6 årsedan jag spelade in den låten, och det är en låt som jag tror alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat då texten är så äkta och vacker. Det handlar om att personen man älskar har sagt en sak men gör en helt annan. Alltså sagt att han/hon kommer tillbaka, men gör det aldrig för du känner denna personen så väl..

Låter säkert jätte hemskt och deppigt och det är det ju också, men låten är väldigt bra! Innan det så fick jag i mig en god frukost, men det var ju ett par timmar sedan så snart är det dags att fylla på magen med energi. Idag ska jag ta tag i lite andra saker, bland annat ta upp lite plugg, även öva lite låtar osv!

Jag tänkte få upp ett inlägg idag och mig själv osv, känner att ni kanske vill veta mer om mig och vem jag är osv, jag är så dålig på att själv komma på personliga saker att skriva om, det är enklare om man får frågor som ni vill ha svar på, så frågor är jätte välkommet :) men som sagt, ska försöka mig på det! 10653628_10152372031977111_1729465179211051163_n Hade inte min kamera med mig tyvärr, så detta är en sjukt dålig mobil bild… jag vet, skäms på mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *