Mat

The Semmel Mania Has Started (Shut up and take my money!)


Hysterin kring semlor följer samma mönster som julskyltningen. Den kommer bara tidigare och tidigare och till slut kommer vi inte längre bry oss. Men tills dess frodas kreativiteten! Nu när vi är över semmelwraps och semmeltacos kommer nästa storhet: princessemlan! Två av mina favoritbakelser gloriously morphed into one. 

Det är ett konditori i Nässjö som skapat denna storhet och den som kan föra denna skapelse till mig får min själ, kärlek och halva mitt kungarike!

The hysteria surrounding the pastry called semlor follow the same pattern the Christmas lighting once did. It comes earlier and earlier and then we no longer care. But until that moment, we’ll thrive in creativity! Now that we’re over the semmelwrap and the semmeltaco, comes the next big sensation: the princessemla! Two of my favorite pastries gloriously morphed into one!

It’s a bakery in Nässjö who makes them and the person who can bring me one will have my soul, love and half my kingdom!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply