Mat

Brekkie with the best!


Hon är hemma! Min bästa S har äntligen kommit hem från ett nio (9! NIO!!!) veckor långt äventyr Down Under, Nya Zeeland och Australien. Över en härlig frukost på Luzette fick jag höra allt om hur fantastiskt det är där så nu känner jag att jag vill åka på en gång!

Energin man får av att hänga en stund med en av sina bästa är magisk! Jag blev så till mig att jag glömde fota oss så ni får hålla till godo med en bild av min frukost, fruktsallad med extra allt! Så gott!

She’s home! My best S has finally come home from a nine (9! NINE!!!) week adventure Down Under, New Zeeland and Australia. Over breakfast at Luzette, she told me all about how amazing it is and I feel like I have to go right away!

The energy you get from hanging out with one of your best is magical. I got so excited that I forgot to take a photo of us so you have to settle for a pic of my breakfast, fruit salad with extra everything! Yummy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply