Mat Vin

Wine tasting Sunday

   
   
Söndagen har spenderats på allra bästa sätt med Sofia och Magster på Mitt Kök och Stockholmsmässan. Vi har fått leva ut vår passion för fina viner, ost och gastronomi och smakat på alltifrån champagne till rom. Vi har hittat flera nya favoriter som kommer att åka i korgen nästa gång jag går på systemet. Bland annat en väldigt god chenin blanc från Loire-dalen, visar en annan gång.  

Förresten, ni har väl inte glömt att gratta pappa idag? 

// I’ve spent my Sunday in the best possible way with Sofia and Magster at the food fair Mitt Kök. We have lived our passion for fine wine, cheese and gastronomy, and tasted everything from champagne to rum. We’ve found a few new favorites I’ll definitely put in my shopping cart the next time I hit Systembolaget. Among others a very nice chenin blanch from the Loire valley. I’ll show you another time. 

By the way, you haven’t forgotten about dad today?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply