Cosmic Johanna

En magisk naturupplevelse

Välkommen till en guidad tur då du får möjlighet att lära känna och uppleva naturandar, elementen i naturen, trädens karaktärer, klippor och stenars solida närvaro, skogstomtar och älvor!
Är du nyfiken? Låt oss tillsammans få liv i de gamla sägner och sagor, om liv i naturen! Vad har naturen att berätta oss?

Som clairvoyant healer & mystiker bjuder jag på en oförglömlig resa i kontakt med naturen och dess inneboende väsen! Jag börjar med en presentation & öppnande av ämnet, genom egna erfarenheter och det finns möjlighet att dela erfarenheter i gruppen, vägledd meditation, fruktfika och en magisk rundtur i naturen med praktiska och meditativa övningar för att lära känna naturens väsen! Jag har mycket erfarenhet av detta sedan tidigare resor utomlands och i Sverige i kontakt med naturen. Det är naturens väsen själva som vill att jag ordnar detta samt flera av mina kunder som efterfrågat dessa evenemang. Jag är tacksam att det blir av då det är ett fint utbyte mellan människor och naturväsen, ett sammarbete för Moder Jord är alltid välkommet!

Söndag den 9:e augusti kl. 12-17

Lördag den 5:e september kl. 12-17
Plats: Tyresta by vid nationalparks entren info: www.tyresta.se se resväg genom hemsidan. ca 2 mil från Stockholm.

Pris: 690kr per tillfälle inkl. eco frukt! Ta med dig egen dryck och ev. lunch!
Tyresta by är en riktig urskog och ett natrurreservat värt att besöka, upplevelsen kommer att skilja sig från Haga som var den 12 juli. 


Varmt välkommen att höra av dig till mig vid intresse!/ Cosmic Johanna

Magisk naturupplevelse

Magisk naturupplevelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *