Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

HÄLSOKONTROLL

Jag har äntligen äntligen tagit mig i kragen. Har känt mig lite allmänt trött och hängig under en längre period. Tänkt att jag ska ta mig till läkaren för en allmän hälsokontroll. I ett stressigt schema har det hamnat långt ner på prioriteringslistan men så hände det. Blev tipsad om werlabs och gick in på deras hemsida, registrerade mig och beställde en hälsokontroll. Nästa steg var att se vart de fanns, och man kunde gå till hur många ställen som helst, behövde inte boka tid utan bara gå förbi ett av ställena. De tog blodprov och kort därefter var analysen klar. 

Det stod klart att jag behövde lite vitamintillskott. B-vitamin, järn och zink. Införskaffades bums och bara någon vecka senare, resultat: mycket piggare och bättre sömn. Ni anar inte vad glad jag är – så enkelt att genomföra och åtgärda!

Varför har jag väntat så länge? Om ni känner som jag – just do it. Finns inget viktigare än din hälsa.

Och alla tjejer och kvinnor: kalcium my friends. Benskörhet är vanligt bland kvinnor så börja med kalcium i tid. I kombo med D-vitamin tar kroppen upp kalciumet mycket bättre

  

Leave a Reply