Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Mina topp 5!

Orsaken till att vi ibland köper vissa produkter har att göra med hypen kring dem. Kanske har någon kändis lovprisat en produkt, ett läppstift eller en kräm. Klart vi vill få lite av deras srjänrglans, eller så tror vi att de faktiskt är så bra som de säger. Och visst, det finns många produkter som är väl värda sitt pris och sin hype, men det finns lika många som inte är det.

Jag har listat några produkter jag tycker är värda både sitt pris och sin hype och som du självklart hittar i mitt badrumskåp.

 

Mina topp 5:

1) Mason Pearson, från ca 675 SEK beroende på vilken borste

ma

Varför spendera närmare en tusenlapp på något så enkelt som en borste när du kan köpa en billigare på vilket snabbköp som helst? Dess strån är av vildsvin som är skonsamt mot hår och hårbotten, den håller år ut och år in. Kvalitet.

2) Yves Saint Laurent Red Muse Lipstick, 275 SEK

ysl

Red Muse är ben snygg röd färg, och ska man ha ett rött läppstift så varför inte ett av de lyxigaste? Doftar gott och glider på lätt och ger en lite glossig yta. Vill man ha det matt så biter man av mot en bit kleenex. Snygg och lyxig förpackning ökar habegäret

 

3) GHD Eclipse, 2 195 SEK

ghd

Plattängernas Rolls Royce enligt mig. Skonsammare än många plattänger då den har sensorer som känner av så att den inte blir för varm utan håller en jämn temperatur genom hela stylingen. Den blir aldrig varmare än 185 grader. Ska man ha en plattång och har råd, välj denna. Jag har haft flera plattänger, även från GHD men denna är outstanding.

 

4) Cicamed Collagen Boost Mask, 499 SEK

Skärmavbild 2014-06-01 kl. 14.35.52

Anti-ageing mask som innehåller alger, vitaminer och örter. Verkar både långsiktigt  samtidigt som den ger omedelbar effekt. Bästa.

 

5) Strobe Liquid MAC, 340 SEK

mac2

Ett lättflytande, skimmrigt pigment som gör att huden strålar. Jag blandar i en droppe i min foundation om jag vill ha lyster i hela ansiktet eller bara använder som highlight. Perfekt för de där dagarna då man känner sig glåmig.

 

 

Leave a Reply