Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Testat Cicamed

Idag testade jag Collagen Boost Mask från Cicamed. Den var otrolig! En keeper helt enkelt. Kände direkt att det stramade lite, luktade mycket citrus – som innehåller mycket C-vitamin vilket i sin tur hjälper till att stimulera kollagenproduktionen men är också en antioxidant.
Masken lades på efter att jag rengjort ansiktet, jag väntade enligt instruktion 5 minuter innan jag lade på min vanliga ansiktskräm, masken ska alltså inte sköljas bort. Som sagt, den stramade direkt och masken är också återfuktande. Mina porer var synbart förminskade, och jag har letat efter en kräm där jag kan se resultat, vilket jag alltså gjorde direkt med Collagen Boost Mask. Högsta betyg. Masken ska också verka långsiktigt för fastare, återfuktad och ungdomligare hud. Det återstår att se eftersom jag började använda produkten idag, men jag är supernöjd så här långt. Huden blev riktigt riktigt fin, en bra bas för nästa steg i makeupen.
Collagen Boost Mask innehåller ekologiska örter, alger och koffein som verkar uppstramande, Plantin och C-vitamin (kände som sagt doften av citrus) som ska stimulera kollagenproduktionen. Antioxidanter, Q10 och ALA (gissar att det avser Liponsyra som är en antioxidant) för att skydda huden och sedan också Trollhassel, och Aloe Vera som både har lugnande och återfuktande egenskaper samt Hyaluronsyra för fukt.

Masken kostar 499 SEK och enligt mig, väl värd dessa kronor.

Nedan en bild på Collagen Boost Mask och Intense Repair, båda från Cicamed. Återkommer med mer info om Intense Repair. Har testat och haft en droppe i min vanliga ansiktskräm och inväntar en längre testperiod innan jag ger ett mer utförligt utlåtande 🙂

20140418-093114.jpg

1 Comment

  1. Lisa Sjödahl

    Den är så bra den collagen boostern! Jag är helt såld på cicamed, använder varje dag 🙂

Leave a Reply