Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Drottningen av bryn!!!!

För något inlägg sedan skrev jag om Anastasia Beverly Hills som ju var en av utställarna på Attitude. Tänkte berätta lite mer o,m henne, för är det något som är hett, hett, hett just nu så är det ju ögonbryn. Jag har alltid prioriterat brynen då de är ögonens ramar. Makeupen blir halv utan dem. Jag varierar både färg och form efter humör. Leker lite helt enkelt.

Anastasia Soare grundade företaget 1997 och har sedan dess kallats “The Definitive Queen of Eyebrows” och många beskriver henne som den absolut främsta experten och innovatören när det gäller att skapa vackra ögonbryn. Hennes passion för att skapa en vacker inramning för ansiktet har lett till att hon skapat en helt ny och egen metod för att forma brynen och förfina området kring ögonen. Hennes metod kallas ” Golden Ratio”. Tanken är att alla skall kunna ha perfekta bryn utan att behöva gå till salong och det är med det i sikte hon skapar sina produkter som inte bara ska vara lätta att använda utan också hålla högsta kvalitet. Med i en palett medföljer också ett antal olika mallar som man kan använda efter önskat utseende, till exempel om man vill ha tjocka eller smala bryn, rundade kanter eller mer fyrkantiga och så vidare.

Sedan hennes Beverly Hills och Brentwood salonger blivit det självklara valet för kändisar som Oprah Winfrey, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Penelope Cruz, Sharon Stone och blivit omskriven av t.ex. Vogue, W. Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, och Los Angeles Magazine har hon blivit en av skönhetsbrachens levande ikoner. Väl värda att rekommenderas!!!

 

Anastasia herself:

anastasia

The Golden Ratio:

golden ratio 5
golden ratio 1 golden-ratio

Mallarna:

golden ratio 2

Comments are closed