Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Snyggaste läpparna just nu!!

Snyggaste läpparna just är absolut matta. Visst, glossiga läppar kommer alltid ha en plats i våra hjärtan men omväxling förnöjer. Just nu tänker jag lägga undan läppglanset och bara köra på matta läppar. Lite mer edgy. Men, you have to own it, och, allt syns så här kommer några bra tips till de perfekta matta läpparna!

Du måste förbereda dig lite, det vill säga, ett matt läppstift kommer aldrig bli snyggt på ett par nariga läppar så se till att läpparna är återfuktade. Ett litet tips är Make Up Stores Lip Care Mix. Den är en tre-i-ett produkt där en del är en peeling som du på ett milt sätt kan peela dina läppar. Därefter finns en läppinpackning som du också faktiskt kan sova med. Den tredje delen är ett läppbalsam. Jag har skrivit om denna produkt i ett tidigare inlägg.

När det är dags att applicera, börja med att lägga en läppkontur med en penna i samma färg som läppstiftet, det kommer att förhindra att läppstiftet blöder. Efter det läppstiftet. Helst så klart med en syntetpensel för att kunna vara mer precis. Håll dig precis innanför läppkonturen Kommer det lite utanför, ta en tops som du fuktar och städa bort. Gnugga inte, framför allt inte om du har ett rött läppstift – det kommer bara att bli rosa och se kladdigt ut. Doppa andra sidan av topsen i en concealer och få till mer exakta kanter om du vill ha mer skarpa kanter.

 

Denna bild kommer från backstage Von Furstenberg. Här har man toppat de mörkt rosa läpparna med ljusare, mer neonig rosa lös skugga – hur snyggt?

 

von-furstenberg-ham-s11-001

Comments are closed