Snygg makeup och de senaste trenderna av Sara Stenevad –  Stylist, makeupartist och skönhetsredaktör på Blogozine.se

Beautytips – lösfransar

Lösfransar behöver inte se påklistrade ut. En vardag kan man använda sig av singelfransar som du då fäster i ögats ytterkant.

 

How to:

1) Välj ut de singelfransar du vill ha, för dagtid skulle jag välja 7-8 mm, alltså inte de allra längsta.

2) Ta en i taget, använd pincett när du tar fransen från förpackningen, inte fingrarna. Doppa i lite ögonfranslim som du klickat ut på en kakelplatta eller liknande (eller handryggen men ha då koll på handen så att du inte kletar det på kläderna). Låt torka cirka 30 sek. Tips: Har du en fransmarkering/eyeliner i svart, välj svart ögonfranslim. Annars en genomskinlig.

3) Fäst så nära och intill dina riktiga fransar. Börja med att applicera den första längst ut i yttre ögonvrån. Applicera nästa bredvid. Arbeta från yttervrå in mot näsrot, så många du vill ha. Vill du ha många extra fransar kan det vara idé att ha en något kortare frans också som du går över till när du fäst de längsta för ett naturligt resultat och du får en fin övergång.

4) Låt limmet torka

5) Eftersom det är singelfransar kanske du inte sparar lösfransarna så ös på med mascara. Om du vill spara singelfransarna så innan steg 1 så applicerar du mascara. Då behöver du bara applicera mascara i fransroten för att “gifta” lösfransarna med dina egna. Om det behövs.

e1 e2 Skärmavbild 2014-03-05 kl. 21.37.12 e4

Comments are closed