Most Wanted 7 Oktober 2013 – Terese Alvén ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

Terese Alvén är en sann veteran och en stjärna i bloggsammanhang. Sedan 2007 har hon inspirerat tusentals genom sin blogg “Spark i baken”.  De flesta kanske upptäckte henne på den tiden hon var en del av Veckorevyn men numera är denna tvåbarnsmamma inte bara en träningsförebild utan även en framgångsrik webb-entreprenör. På sin egen plattform driver hon en av Sveriges största bloggar nischad på träning och hälsa. Utnämningarna och nomineringarna har genom åren blivit några, vad sägs om ”Årets sportblogg” av Aftonbladets stora bloggpris eller ”Årets förebild” av Healthy Academy. 2010 framröstad till ”Årets bästa träningsblogg” av tidningen Cosmopolitan och 2011 och utsedd till ”Sveriges mäktigaste träningsblogg” av Twingly.

Nyligen gav denna inspirerande och begåvade kvinna även ut sin första bok “Viktig” där hon berättar en personlig historia som nästan alla kvinnor i vårt moderna samhälle kan relatera till. Så för ditt genuina engagemang, ditt sunda budskap och ditt bloggande som varje dag inspirerar oss till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten – Idag är du utsedd till dagens Most Wanted! – Och du är glödhetast i bloggosfären!

Teres Alvén

Most Wanted 7 Oktober 2013 – Terese Alvén

1. Du måste vara en av dem som bloggat mest och längst i Sverige och din blogg är som ett helt magazine i sig, hur hinner du?

Det är väldigt roligt att blogga, det ger mig mycket, därför orkar jag. Alla dagar är jag inte lika inspirerad, men oftast har jag mycket jag vill förmedla till mina bloggläsare. Eftersom bloggen är en del av mitt jobb är det lätt att få tid till den. Bloggen är något jag prioriterar.

2. På vilken plats kommer bloggen i ditt liv?

Min familj kommer på en solklar förstaplats. Sedan kommer nog träning, min bok och min blogg på delad andraplats.

3. Hur hittar du balans i livet?

Genom att göra sådant som jag älskar och mår bra av. Har lärt mig säga nej till en del uppdrag och fokuserar på sådant som leder mig i den riktning jag vill. Min familj och min träning skapar bra balans till jobbet.

4. Vad är ditt bästa knep för att må bra och hålla energin uppe även på hösten?

Träna regelbundet och försöka vara ute en stund under dagens ljusa timmar.

5. Vad ägnar du dig helst åt på hösten?

Löpning i krispigt höstväder.

6. Har du några förebilder?

Skärmavbild 2013-10-06 kl. 22.03.01

Många! Tycker förebilder är bra då de inspirerar mig att nå mina mål.

Läs Teres och Spark i Baken HÄR!

        Skärmavbild 2013-10-06 kl. 16.59.03

Skärmavbild 2013-10-06 kl. 16.54.02

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>