Vanliga Inlägg

Opening night USA Update 30 + en bild på mig när jag ser ut som en idiot XD

Hej alla!

Hur mår ni? Hur har ni haft det? Jag har det mer eller mindre bra! Lite hostig, okej jag ljuger, mycket hostig. Hade influensa för ett tag sedan och rethostan har fortfarande inte gett sig. Så, det är en av mina anledningar till att inte ha skrivit alls.

 Den andra anledningen är att det har varit mycket med rep och sådant för skolpjäsen. Vi har första riktiga riktiga föreställningen idag (vi hade en för skolklasser igår). Det är med andra ord Opening Night! Jag är sjukt taggad! (Trotts att jag bara är med i typ 5 min och det är en över 2 timmar lång föreställning.) Men det är även en mycket kul grej! Jag har även lärt mig en hel del! Men det behöver vi inte diskutera nu, jag har ju fem föreställningar kvar att lära mig saker av!

Annars har jag inte gjort särskilt mycket. Det har bara varit skola och teater. Lite kuligheter, men de var mest stunder av lugn i denna hektiska tid. En av de roligare situationerna jag blivit satt i var en som involverar smink. Det kommer ut en liten video om detta senare i veckan (med andra ord när jag hunnit editera den XD) 

Nej men, nu ska vi snart börja! Hoppas ni alla har det bra och så hörs vi senare!

/Johanna Tjernström 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply