Vanliga Inlägg

Onsdags funderingar USA Update 26

Hej Alla!

Då var det Onsdag igen! Allt går så snabbt, skolan rullar på. Jag har mitt första riktiga prov imorgon och det är jag lite nervös över. Jag trodde nämligen att jag begrep det, men apparently not! Okej, vi borde nog börja från början av denna vecka.(som visserligen bara består av igår och idag, för att jag skrev i måndags)

Jag kan ju börja med att prata om Kerstin som flyttade in i våran källare i måndags kväll. Hon är väldigt trevlig och det är skönt att ha någon i huset som begriper sig på modern teknologi bättre än mina föräldrar.

Min tisdag var en ganska vanlig dag, jag hade en vikarie på min Latinlektion vilket ledde till en hel del rantande mellan mig och mina fandom kompisar, vi pratade mest om Sherlock. Sedan hade jag teater. Det var en väldigt lugn lektion då jag började försöka memorera min monolog. Matten flöt på förhållandevis bra. Lunch. På Computer science lektionen pratade jag Enigma med min kompis där, och hjälpte sedan henne att påbörja ett projekt som har med Cesar cipher att göra, något jag redan gjort för att jag var uttråkad. På kemin hade vi ett quiz.det gick meh. Sedan gick jag hem och gjorde läxor. Intressant dag va? I know right!

Idag har varit en typical onsdag, med sovmorgon, teater och snart Netflix med Jackie. Jag har memorerat in princip hela min monolog nu. Och ska börja öva den. Något som jag helst gör hemma, då den involverar en hel del skrikande. Något jag inte vill göra i skolan. Jag vill egentligen inte göra det hemma heller, med tanke på att vi nu har någon som inte vet hur galen jag är boende i källaren. Men hellre där än i skolan.

Nu ska jag nog äta lite lunch och göra/titta på lite skolarbete/Netflix. Hoppas ni alla har det bra!

/Johanna Tjernström

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply