Livet som Johanna Skönet

Läppglanset som är som silke för läpparna!

Skärmklipp 2016-08-18 12.26.30

Jag har testat Love and Toast läppglans och måste säga att jag är helt fäst vid det! Snygga färger och samtidigt naturligt och vårdande!

Alla produkter från Love & Toast skall vara enligt dem själva över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur.

Grundaren bakom märket Love and toast är Margot Elena och hon öppnade sin första butik 1993 i Kansas, USA där sålde hon handgjorda tvålar, egenblandade ansiktsprodukter och naturliga parfymer med eteriska oljor.

Jag gillar verkligen designen och alla färger de har på läppglansen och priset ligger bara på 99 kr!

De har andra produkter också men jag har inte undersökt de vidare, hur rena de är och hur de funkar mer än vad jag läst om dem på nätet. Jag är alltid skeptisk tills jag provat produkten och väljer därför inte att uttala mig om de andra produkterna och deras innehåll, förrän jag har gjort det. Men fastande för detta läppglanset som känns som silke för läpparna och som har ett bra innehåll!

Du hittar bl.a. läppglanset på Agdelius Kliniken på Kungsgatan i Stockholm eller på Åhléns.

Kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply