musik

NU ÄR DET VÅR

Well hello again, idag vaknade jag upp på bästa sätt, låg kvar i sängen ett tag och bara myste. När jag drog upp gardinerna blev jag ännu lyckligare när jag såg att det var helt klarblå himmel. Det är helt sjukt hur glad man kan bli av vädret egentligen, det här har jag verkligen längtat efter, trodde för några dagar när det kom snö från ingenstans att det skulle snöa på min födelsedag haha, inte helt omöjligt... Jag drog in till stan och mötte upp min partner in crime och njöt i solen, vi tog en promenad till ett café på djurgården och sen tog vi färgan över till slussen men sen bestämde vi oss för att gå av vid skeppsholmen för att ta lite vårbilder. Vi han planerat en massa kul grejer och jag är så taggad på livet efter den här dagen. Jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig nu så man kan kasta in sina varma jackor långt in i garderoben. Vi hörs lite senare, puss img_2641img_2636img_2651

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »