musik

Godmorgon

Hej! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra! Har dragit mig i sängen i kanske en timme nu & det är väldigt skönt fortfarande. Hade önskat att jag kunde somna om men eftersom jag går upp så tidigt till plugget på vardagarna så ställer jag in mig på att gå upp tidigt, så det suger.

Idag tänkte jag åka och träna & sen se på Mello ikväll, det är mina standard lördagar här nu framöver, att se på melodifestivalen! Riktigt kul tycker jag att Wiktoria tog en finalplats förra helgen! Riktigt coolt nummer! Jag har aldrig varit den som har velat ställa upp i musiktävlingar men jag älskar att följa dom! Om ni kollar på mellon, vad tycker ni hittills? Jag har fortfarande Robin Bengtssons låt ”Constellation Prize” i huvudet sen första deltävlingen & jag tror att den kan ha stora chanser i finalen.

Nuuuu ska jag äta frukost, är så dålig på det annars eftersom jag oftast ligger och drar mig i sängen tills det är 10 min kvar tills bussen går på vardagar. Så det ska bli gott!

Ska ni göra något roligt denna lördag?

Vi hörs senare, piz

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Linda
    2016-02-20 at 14:25

    Just nu så ser jag på tv och tar hand om min katt som blev kastrerad igår. Senare idag ska jag kanske greja med hemsidan BeProudForWhoYouAreofficial.wordpress.com ? och sedan blir det mello-tittande ?

  • Leave a Reply