musik

Podcast – Åka tunnelbana

Hello! Vaknade verkligen upp på bästa sättet idag, tog en riktigt lång sovmorgon & orkade bara inte gå upp, sjukt skönt. Annars brukar jag vakna vid 10.00 och va klarvaken. 

Efter en skön sovmorgon drog jag mig in till stan för att möta upp Joakim Lang som har en podcast som heter ”Åka Tunnelbana” vi har aldrig träffats förutom men han var verkligen en sån person som jag skulle kunna hänga med varenda dag, älskar människor som bara ger en positiv energi. Sjuktr trevligt! Vi spelade in ett avsnitt till hans podd på Acast kontoret, drack massa kaffe, skrattade & periscopade, yes nytt ord jag kommit på. Ska lära mig periscope, det verkar sjukt kul. Men känns inte som nån kommer följa mig där, jo typ min mamma. Haha skämt & sido verkar det kul & ett bra sett att kommunicera på. I will check it out. + att jag tycker ni ska checka in ”Åka Tunnelbana” på podcast appen. Säger till när avsnittet kommer ut för er som vill lyssna, typ bara mamma igen.

Imorgon ska jag till radion och snacka i Fresh Sounds. Sen ska jag möta upp mina best buddies, Katta, Johanna & Anton. Sen ska vi dra på Studentkryssning, yeeeee! Det blir kewl! Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Vi hörs imorgon, C Ya!  

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply