Mat

Miss Voon


Jag sa ju att middagen på Miss Voon i måndags förtjänade ett eget inlägg! Kolla in de här tallrikarna alltså! Vi gick helt bananas på menyn och åt oss hummertacos, krabba, anka, fläsksida, wagyu, tryffeldumplings, lammracks, oxfilé, dessertdrinkar och en Grand dessert. Det är tur att det inte är så mycket på varje tallrik men jag är fortfarande mätt nästan. 

Jag kan varmt rekommendera Miss Voon för ditt nästa krogbesök. Visst det kostar en slant men jag tycker ändå att det verkligen är prisvärt sett till vad man får. 

I told you the dinner at Miss Voon on Monday was worth a post of its own! Look at these plates! We went bananas on the menu and ate through lobster tacos, crab, duck, pork, wagyu, truffle dumplings, lamb racks, beef, dessert drinks and a whole grand dessert. It’s a good thing each plate didn’t that much food on it, but I’m still kind of full. 

I can absolutely recommend Miss Voon for your next restaurant outing. Sure, you’ll pay a bit more but I really think it’s value for money given the quality you get. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply