Mat

Restaurant Eating


Nu skulle man kunna tro att jag varit ute på lokal men så är inte fallet. Jag har inte ens lämnat soffan! Däremot har jag hittar ett nytt instagramkonto som jag obsessar över som heter just Restauranteating. Det samlar matvideos och bilder på massa galna tårtor, goda pastarätter och fiffiga tricks. Kan inte sluta titta! 

Har förresten gjort egna gastronomiska framsteg i helgen. Det brukar ju vara pretty much hit or miss när jag står vid skärbrädan. Igår kväll gjorde jag mitt livs första risotto och den blev riktigt bra om jag får säga det själv! Här måste jag också ge en shoutout till min mamma som gav mig riktigt bra tips på receptmodifikationer. Adderandet av denna rätt till min repertoar innebär att ni nu vet vad ni får till middag nästa gång ni kommer över! 

Now, you could think I’ve been out and about, but that is not the case. Haven’t even left the couch! I have, however found an instagram account to obsess over called Restauranteating. It curates food videos and photos of crazy cakes, mouthwatering pasta and cool tricks. I can’t stop watching!

By the way, I’ve made some gastronomical progress over the weekend. Usually, it’s hit or miss when I’m at the chopping board. Last night, I made my first risotto ever and it was pretty good if I may say so myself! Here I have to make a shoutout to my mom who gave me tips on some neat recipe modifications. Adding this dish to my repertoire means you know what to expect for dinner the next time you come over!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply