Mat

Conveyor belt style food


Häromdagen var vi på Mall of Scandinavia, förortsfolkets shoppingmecka. Förutom att träna, där finns ett Sats, och göra lite ärenden passade vi på att prova förhållandevis nyöppnade restaurangen Budda Khan Teppanyaki för lunch. Alltså japansk mat på löpande band. Bokstavligen. 

Den är väl lite ocharmigt och kalt inredd kan jag tycka, med marmorbord och helt öppet ut mot shoppingcentret, men maten var god. Och det är ju lite roligt när den kommer åkande alldeles bredvid bordet och man kan plocka ut det man är sugen på för tillfället. Och portionerna är små så man får alltid plats men bara eeeen till!

The other day, we went for a trip to Mall of Scandinavia, the shopping Mecca of suburbanites. Besides getting a workout, there’s a SATS gym there, and getting some errands done, we tried out the fairly newly opened restaurant Budda Khan Teppanyaki. Japanese food on a conveyor belt. 

It’s not very charming, the interior design is very cold with marble tables and it’s all open towards the mall, but the food is good. And then it’s quite fun to have the food come right by the table and you can just pick whatever you feel like at the moment. Also, the portions are small so there’s always room for just oooone more!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply