Skönhet

Age with dignity? Um, no.

Vem var det som genast pep iväg till hudvårdsavdelningen på Åhlens i söndags? Jag, självklart. Dels för att jag faktiskt behövde ny ansiktskräm, dels för att ja, de här nya rynkorna som börjar dyka upp inte riktigt sitter bekvämt med mig. 

Började i den billiga änden, klämde och kände själv men tänkte att här behövs nog experthjälp. Min förvirring  uppmärksammades givetvis av den smarta kvinnan som arbetade där och hon tog genast med mig bort till andra änden av butiken där de riktigt dyra grejerna fanns. Sedan började hon prata om silkesextrakt och hudritualer och jag bara kände att jag flöt med. Köpte allt. Rakt av. 

 Jag stoppade mig själv vid ögonkrämen för dryga tusenlappen (!) och kom därifrån med ändå ganska dyra (525 kr) Sensai Emulsion II. Det fina med den är att man inte behöver speciella dag- och nattcremer utan kan köra med samma både morgon och kväll. Sedan är den i en mycket praktisk pumpflaska också. Alltså, burkar är ju jättefina och de känns superlyxiga men de är ju inte speciellt hygieniska och så tar de sjukt mycket plats när man ska resa. 

 Resultatet då. Ja, efter två dagars användning so far känns huden i ansiktet väldigt bra. Den är skön att lägga på och jag känner inte att det stramar någonstans. Mycket nöjd!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply