Inredning

Summering av Elle Decoration Swedish Design Awards

Vi är inte helt färdiga med #EDSDA15 <- officiell hashtag som faktiskt är ännu krångligare än namnet.

Anyway.

Det var ju några som mottog priser, alla vinnarna hittar du här, men jag tänkte lyfta min absoluta favorit. Det var vinnaren av kategorien årets utemöbel Ida Linea Hildebrand, Friends & Founders, och hennes soffa Net. Den skulle passa fantastiskt bra på vår framsida, vi har liksom en vägg i lä där solen ligger på om eftermiddagarna och där står just nu en cykel och vår monstergrill. Det vore fantastiskt att kunna sitta där framåt vårkanten i den här soffan. Jag har inte lyckats hitta var man kan köpa den eller vad den skulle kunna tänkas kosta. Det är rimligt att anta att det inte är småpengar i alla fall.

Årets_utemöbel_vinnare_Fotograf_Camillaheydk-430x442 Årets_utemöbel-430x299

 

 

 

 

 

 

2015-02-02 20.06.10Sedan tycker jag att kvällens konferencier Renée Nyberg förtjänar en guldstjärna för hur hon ledde galan. Hon hanterade märkliga svar från scenskygga designers och manuskortfelaktigheter like a pro och bjöd på sig själv och var rolig på en lagom nivå (hon får gärna leda Idrottsgalan nästa år). Sen hade hon en By Malina-klänning som setts flera kändisar senaste halvåret i en fantastisk grön färg också (jag fyller 30 snart om nån vill ge mig en fin present!). Grönt var för övrigt temat för galan så det var ju med flit högst troligen.

Sist så ska vi snacka om goodiebagen. Obligatoriskt. Välfylld och mycket fina saker i den! Ni får ursäkta den dåliga bilden men den innehöll bland annat ett par supergosiga dunsockor från Dux, en snygg kakelplatta som kan användas som grytunderlägg, kaffe, te, lite choklad och ansiktsprodukter från Body Shop. Sen innehöll den också ett doftljus där tillverkaren inte riktigt framgår av förpackningen. Det luktar gott i alla fall!
2015-02-02 22.30.37Det avslutar galarapporteringen från just den här galan. Är det någon som sitter på en inbjudan till andra festligheter äre bara att hiva över! Nu är kalendern lite tom på glamour!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply