Blogozine + Kylie Minogue + Wolford = Sköna Maj är kommen!

Please Add Photos
to your Gallery

♥  Sköna Maj välkommen ♥  

Blogozine + Kylie Minogue + Wolford Fashion

Vi tar klivet in i vårens härligaste månad och snart står vi på tröskeln till sommar, värme och allt som kommer med den.

Det firas med nytt tema. Vi ägnar hela månaden åt konst, hälsa, utomhusträning och aktiviteter som är passande den här årstiden.

Det är omöjligt att missa att vi har en ny coverbild med ingen mindre än Kylie Minogue på Blogozine. Kolla in hennes helt nya video     ” Sexercise ” och vårt galleri med fler exklusiva bilder som är tagna under inspelningen av videon. Om någon undrar vart alla snygga kläder kommer ifrån så är det Österikiska märket Wolford som syns. Wolford som även är artisten Rihanas favoritmärke.

Så här års börjar man vilja visa benen offentligt. Därför kommer det handla mycket om just benen i fokus. Hur du tar han om dem på bästa sätt, får dem att hålla sig friska och må bra och bli så snygga som möjligt till sommaren. Vi kommer ha strumpbyx-strumpskola, testa olika strumpor och titta på trender i Sverige och resten av världen.

14 Maj 18.30 hälsar vi er alla välkomna till djurgården. Spring ” Sluta Röka-loppet ( boka HÄR! )med oss och kom på mingel med konstauktion efteråt. Linnea Frank, Regina Lund, Alexandra Friberg, Emma Malm, SEIKE, Niclas Prydz, Calle Lindgren m.fl har skänkt konstverk som vi auktionerar ut och alla pengarna går till den livsviktiga cancerforskningen. Osa HÄR!

Välkommen hälsas vår nyaste blogg Ella Felicia till nätverket! Det verkar som om det blir mycket fashion på hennes nya sida.

Med tanke på vårt tema, träning och utomhusaktiviteter är det självklart Joanna som även äger och driver det fina PT-gymmet Linnegatan 7 som är månadens blogg. Joanna kommer även börja skriva om träning och hälsa här i magasinet. Det kommer bli professionella PT-tips i världsklass. Perfekt för alla oss som behöver och vill ha sin dagliga dos av motionsinspiration.

joanna blogozine
Joanna från Linnegatan 7

Joannas blogg är proppfull av snygga, inspirerande bilder och bra tips. Kolla in HÄR!

Det och mycket mer!

Välkommen till Blogozine, som nu i Maj presenteras av en av världens bästa på klassiska kvinnliga kläder och enligt många den absolut bästa på strumpor av alla slag, Wolford såklart. Själv är jag ett stort fan av Wolford och använder deras kläder väldigt ofta. Wolford är en favorit i resväskan iallfall när jag är på vift. De skrynklar inte, tar ingen plats och går att variera. Samma plagg kan enkelt kläs upp till kvällen och anpassas till en enklare look som passar på dagen.

Bilder från Kylie Minogues nya video “Sexercise” där alla kläder kommer från Wolford.

[nggallery id=19]

 

 

Blogozine

 

Blogozines konstauktion 14e Maj på djurgården i direkt anslutning till Sluta Röka Loppet. Varenda öre som konstverken säljs för går oavkortat till den livsviktiga cancerforskningen och cancerfonden.
Se vilka tavlor som kommer gå under klubban här:

[nggallery id=20]

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>