personligt

ANASTASIA BEVERLY HILLS 

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag har spenderat hela min helg hos min kusin där jag verkligen har skrattat och mått väldigt bra. Vi ses inte så ofta eftersom vi bor ganska långt ifrån varandra, men när vi väl ses så är det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Hon är verkligen en av dom personerna som verkligen kan få mig på bra humör på mindre än en sekund. Man behöver få den där kicken i bland & skratta lite. Vi jag haft det jättemysigt.  I fredags hämtade jag ut ett paket från Anastasia Beverly Hills, yes ni hörde rätt. Är såååå himla glad över att jag fick lite produkter. Om det är ett sminkmärke jag rekommenderar så är det verkligen dom. Sminket håller verkligen hela dagen & ae det är bara väldigt bra. Synd bara att det är skyhöga priser... Så man får unna sig ibland.  Det jag fick va, fem läppglans i massa olika färger, ett browkit, lite ögonskuggor & ett glowkit. Är sååå himla glad. Hörs. Puss. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »