personligt

NEW YEAR

Hello, whatzap. Detta året började ju verkligen på sämsta möjliga sätt. Jag började bli förkyld sista veckan i december och sen efter 1,5 vecka när det inte hade blivit bättre än så åkte jag till läkaren, vilket va VÄL DIGT bra. Jag hade fått halsfluss och öroninflammation + att jag då hade en hosta så jag knappt kunde andras. Jag fick en penicillin kur av läkaren och hon sa att jag absolut inte fick sjunga på 10 dar, ah jag klarade ju det i 5 minuter, haha. Efter en vecka så hade jag inte blivit bättre då jag fick en penicillin som inte hjälpte. Så fick ytterligare en kur och nu är jag äntligen helt frisk. När jag blir sjuk är det verkligen allt eller inget. Jag har sällan bara en lätt förkylning utan allt händer verkligen på samma gång. Idag är det fredag och nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt. Jag känner att jag behöver det, att ha tid för sig själv är så extremt viktigt ibland. Jag har det alldeles för sällan så det är verkligen behövligt i mitt fall. Ikväll ska jag in till stan och dricka lite drinkar med några från jobbet, alltid kul att umgås. Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting, jo kanske ska läsa "Ibland mår jag inte så bra" av Therese Lindgren, inspireras så mycket av henne.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »