musik

FRIDAY YAY

Hej! Hur mår ni? Jag mår bättre, men känner mig inte riktigt frisk än vilket verkligen suger. Det är så sjukt fint väder & jag ska vara inne i studion hela dagen och skriva låtar. Det ska dock bli riktigt kul! Imorgon är jag ledig så då ska jag sola vilket ska bli så så skönt. 

Jag har precis varit på radion som varje fredag och presenterar mina två favorit låtar den här veckan. Bland annat Justin Timberlake’s nya låt ”Can’t Stop The Feeling” som släpptes idag, så den är sjukt fresh. Sen blev det ”Needed Me” med Rihanna som har gått på repeat i mina öron sen albumet släpptes, helt sjukt bra. 

Under dagarna som varit har jag pluggar en massa vilket känns väldigt skönt. Jag har bockat av massa saker på min ”to-do-list” vilket verkligen är en befrielse. Det är inte så långt kvar nu och snart ska alla uppgifter vara inlämnade, så det är massor att göra. Jag tror att Maj kommer gå väldigt snabbt. Jag har massa saker att se fram emot. Bland annat fyller jag år den 10 maj, 19 år… 19 år?! Vafan tog tiden vägen…

Nu sitter jag på ett café i Centralen som heter Barista, jag kan verkligen rekommendera deras smoothie som är med jordbubb & lime, mums. Snart ska jag åka till studion och låta kreativiteten flöda. Vad ska ni göra en solig dag som denna? Solna gärna åt mig, ha, en riktigt bra dag, kram! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply