musik

Stil – kläder

Jag ser verkligen upp till folk som har ett öga för kläder. Jag tycker det är en viktig detalj, att klä sig snygg. Jag är sån som planerar på söndag kvällen vad jag ska ha på mig under veckan & just nu har har jag fastnat för svarta kläder. Det går i perioder, snart kommer det något annat som jag verkligen fastnat för. Sen tycker jag att svart alltid passar in vart du än ska. 

Skor är också någonting som jag älskar, då menar jag ÄLSKAR. Tror jag har runt 40 olika sneakers & mer ska det bli. Jag har mest fastnat för seakers, tror att jag har 3 par klackar. Tycker det är ballt mer sneakers. Skor kan också bära upp en ”tråkig outfit” och det är just det jag fastnat för, att skor gör så himla mycket på en outfit. 

De som jag ser mest upp till när det gäller kläder är Fanny Lyckman & Angelica Blicks, jag menar HUR COOLA ÄR INTE DOM?! De kan typ ta på sig en soppåse & de bra ut i de, haha. Nej, men det jag gillar med dom är att de alltid bär upp sina outfits med detaljer, det kan vara smycken, håret, sminket skor. Följer deras bloggar dagligen & ska aldrig sluta följa dom. När jag inte vet vad jag ska ha på mig går jag alltid in på en av deras bloggar & får idéer. Jag menar, kolla in Fannylyckman.com & Angelicablick.se

    
  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply